Začína segregácia hostí v gastre


“Takže priatelia, hostia, majitelia – vzniká nám tu taký nešvár, pár podnikov v SR sa už rozhodlo zdravotne segregovať hostí a očkovaný hosť v podnikoch, ktoré sú v tejto šialenej iniciatíve, dostane 10% zľavu na konzumáciu.

Absolútne nevídané – ako sa vraví “Hosť do domu – Boh do domu” v tomto prípade neplatí a tieto podniky sa rozhodli vedome páchať trestnú činnosť zdravotnej segregácie a apartheidu skupiny osôb. Vieme ako súdy fungujú, a preto vyzývam:

  1. Priatelia, hostia – prosím ignorujme akékoľvek podniky a reštaurácie, ktoré naskočia na vlnu COVID PASS a budú chcieť kontrolovať zdravotný stav svojich hostí !!!
  2. Priatelia, hostia – prosím ignorujme akékoľvek podniky a reštaurácie, ktoré naskočia na vlnu zliav pre zaočkovaných !!!
  3. Priatelia, majitelia – neskúšajme takto segregovať a urážať svojich hostí, je to dehonestujúce a každému sa zlo, ktoré robí otočí a vráti. Je to len otázka času.

Občania – spoločne to zvládneme, keď budeme my vytláčať podobné iniciatívy a podnikateľov našou ignoráciou ich podnikov – tak spoločne porazíme tento masakrálny podvod a dehonestujúce urážanie hostí.”

K iniciatíve “My sme gastro” sa môžete pridať tu.