Ján Kecskés (REPUBLIKA): Pre médiá sú slušní ľudia dezoláti…


PRE MÉDIÁ SÚ SLUŠNÍ ĽUDIA DEZOLÁTI…

…ale ich peniaze im nevadia. Včerajší protivládny protest proti zdražovaniu označilo súkromné médium pôsobiace na Slovensku pojmom “Dezoláti v uliciach”. Takéto označenie ľudí, ktorí si uvedomujú, že vďaka diletantstvu hegero-matovičovej vlády sa nezadržateľne Slovensko blíži do doby temna a chudoby, je primitívnym výsmechom do tváre každého. Pretože dnes sú terčom tí, ktorí nesúhlasia s touto vládou, zajtra to môže byť hocikto iní.

Z objektívneho spravodajstva spravilo liberálne smerovanie médií len dávnoveký pojem. Poctiví novinári sú hádzaní na druhú koľaj a sú zosmiešňovaní, pretože “nejdú s redakčnou líniou”. Jednoducho povedané – médiá nemajú záujem ľudí objektívne informovať – pravda sa dnes už nenosí.

V HRE SÚ VEĽKÉ PENIAZE

Podľa Centrálneho registra zmlúv zinkasovala TV Markíza od nástupu matovičovej vlády (teda za 2,5 roka) od štátu (cez ministerstvá a iné inštitúce) viac ako 21 miliónov 💵eur!!! Milióny eur zo štátneho rozpočtu, na ktorý sa skladajú všetci, teda aj tí, ktorých, “milá” Markíza, označujete s radosťou ako dezolátov!

STAČILO “MILÉ” MÉDIÁ

Namiesto svojvoľného označovania a ponižovania ľudí začnite už konečne objektívne informovať o dianí na Slovensku, vo svete. Konečne sa zameriavajte na to, aby ste ľuďom neponúkali polopravdy a nerobili z nich hlupákov, tých máme dosť vo vláde!